+381 65 56 22 991 cetniks@kobazz.com

Почеци 

1999. године, одмах након неоправдане НАТО агресије на СР Југославју, основано је прво Србско скејтборд предузеће за производњу скејтборд опреме и одевних предмета. Под утицајем јачања Србске свести у земљи, а и шире, донета је одлука да се ово ново предузеће носи име које је било у духу са актуелном напетом друштвеном ситуацијом. Одатле је и дошао сам назив Четникс, у почетку се писало Cetnix да би американци и остала гамад боље разумела, али смо ипак мислили на свој народ и грађане Републике Србије.

У самом почетку су се производиле скејтборд даске, а касније се наставило са одевним предметина (дуксерице, мајице, панталне, капе, качкети…) па се Четникс развио у најјаче домаће предузеће у овој области.

Ипак, Четникс није остао само на спорту, него се и временом проширио на музику и постао је незобилазни део ХИП-ХОП културе, спонзорисали смо многе реп извођаче, ди-џејеве, брејкденсере…

О оснивачу Четникса

Један од власника предузећа је наш чувени и најбољи скејтер већ 20 година, најпознатији хип-хоп ди-џеј, један од најбољих сноувбордера и ко зна чиме се он још бави, Павловић Милош – Паја Четникс није остао само на скејтборду, него се пребацио и на остале екстремне спортове као што су BMX, сноувборд итд. Пребацити значи спонзорисати спортисте, облачити их помагати им и учествовати у организацији такмичења и сличним догађајима.

Циљ Четникса

Све до данас, Четникс настоји да младима отвори свест о томе где су рођени и где живе и да најмање од тога барем да пишу Србским језиком тј Ћирилицом, што пре направе породице са што више деце, а и да се баве спортом, да се не опијају, не пуше, не дрогирају и да не убијау нерођену децу (не врше абортусе).

До сада је Четникс помагао у многобројним хуманитарним акцијама за Косово и Метохију, болесну децу, новчано и морално. Посећујемо редовно Светиње, како на Косову и Метохији, тако и широм Србије.

Четникс није борба, него родољубље и патриотизам и Четникс жели да младе тј децу изведе на прави пут, да постану поштени, узорни грађани и да поштују и воле своје комшије, као што се можете сазнати овде да је Четникс у самом почетку свога постојања био веома популаран у самом Загребу због јединствене Ћирилице, а и због форе. Четникс је спонзорисао и спортисте друге националноси тако да се можемо сврстати у мулти национално предузеће са добрим намерама.

БЕСПЛАТНА
ДОСТАВА

За поруџбине преко 4.500 РСД бесплатна достава на територији Србије!

Локација

Сарајевска 40
11000 Београд
Србија

радно време

Пон-пет: 10–20:30

Суб: 10-16:30

Нед: одмарамо

Контакт

011 3610525
+381 65 56 22 991

office@cetniks.rs

©2024 Четникс. Сва права задржана.