+381 65 56 22 991 cetniks@kobazz.com

САРАЈЕВО…Шта написати…Србски бивши Срби, тона досељеника која се полако и сигурно убацује у систем, бахати се, а то бивше Србе почиње полако да плаши. Иако су дођоши муслимани, не значи да су дошли да буду приајтељи веђ је ту свашта у позадини, оградили су део града само за себе тако да Сарајлије у свом граду ту не могу боравити, странци им заузимају град, а добро, нема везе браћа муслимани, није битно какав си човек већ које вЈере.
На месту где је убијен злочинац шваба Фердинад, Гаврило не добија никаве заслуге, већ то добија злочинац, све да докажу да нису оно што јесу, све због вЈере, а икона скупља прашину на тавану, ИЋ.


Где се двојица свађају, Енглез је у близини, све што се догађало је завади па владај систем, завади браћа због вЈере.


На сваком кораку су неки споменици,


а интересантан је и споменик Валтеру Четнику,тако и бивши Срби католици присвајају Николу Теслу, а побили му целу породицу.


Колико год били против онога што јесу, бивши Срби се почињу полако, не јавно, све више дружити са Србима јер су их окупрали страни језици, страни људи, не толико слична култура…Колико год тврдили да су ту вековма, постоји једна ушушкана Црква у центру Сарајева, из шестог века и ту ћемо престати.


Недавне објаве